vliegwinkel logo
tix logo
transavia logo
vueling logo
kayak logo
  • Populaire bestemmingen
    Scherpe aanbiedingen
    Uitstekende klantenservice

Goedkope vliegtickets Dubuque

Vanaf jouw favoriete luchthaven goedkoop vliegen naar Dubuque in Verenigde Staten (Noord-Amerika)? Het achterhalen van de voordeligste vliegtickets doe je snel en eenvoudig met onze vergelijker. De vergelijker vraagt om de luchthaven van aankomst, de gewenste data van vliegen en het aantal reisgenoten. De zoekmachine biedt inzicht in de beste routes naar omliggende luchthavens zoals Waterloo, Burlington of Cedar Rapids. In de zoekresultaten zie je vertrektijden, aankomsttijden, de tarieven en andere belangrijke factoren zoals de toegestane ruimbagage, vliegduur en mogelijke tussenstops van airlines zoals KLM en American Airlines. Ook bespreek je een huurauto of een hotelkamer bij populaire hotels zoals The Richards House, Towneplace Suites By Marriott Dubuque Downtown, The Lofts At Novelty Iron, The Hancock House Bed & Breakfast Inn, The Redstone Inn And Suites.


  • Onderzoek vluchten van alle nationale en internationale airlines.
  • Bekijk eenvoudig de meest gunstige of meest snelle vlucht.
  • Zoeken op omliggende luchthavens als ALO, BRL, CID.
  • Altijd veilig en diverse betaalopties.
  • Kies voor extra bagage en stoelruimte.
  • Thuis inchecken en gegevens wijzigen.

Voordelige vluchten naar Dubuque vergelijken en boeken

De Amerikaanse stad is een heerlijke hotspot voor stedenreizen maar ook voor een complete reis. Deze omgeving staat bekend om een mooie mix van architectonische bezienswaardigheden, indrukwekkende musea, uitgestrekte natuur, voortreffelijke horeca en allerlei leuke winkeltjes. Vanaf Schiphol vliegen naar Dubuque voor gunstige tarieven? Wij verspreiden een gratis stappenplan met handige tips over hoe je zo voordelig mogelijk jouw vliegtickets koopt.

Voordelig met het vliegtuig naar Dubuque

  1. Zoek een vakantieplek

    In stap 1 kies je het vliegveld waar je graag wil vertrekken (kies bijv. voor Maastricht, Schiphol, Brussel, Rotterdam, Düsseldorf, Eindhoven) en de plek van bestemming. Selecteer ook de reisdatum en retourvlucht (enkel in het geval van een retour). Met de zoekmachine bestaat de kans om meerdere vluchten toe te voegen. Daarna kies je het aantal reizigers. Druk nu op de zoekknop.

  2. Vluchten met elkaar vergelijken

    Het vliegticket-platform geeft een resultatenpagina met de actuele vluchten van airports als Amsterdam (AMS) naar vliegvelden als Cedar Rapids, Burlington en Waterloo. Je kunt de resultaten filteren op de ticketprijzen, reistijd of een concreet tijdstip van vertrek (ochtend/middag/avond). Daarnaast kan je specifieker zoeken op het max. aantal tussenstops, bepaalde maatschappijen (in deze situatie bijv. Delta Air Lines (DL), KLM (KL) en American Airlines (AA)), luchthavens en de toegestane handbagage. Noemenswaardig: het platform verstrekt ook gunstiger geprijsde vluchten op een ander flexibel vertrekmoment. Wanneer je wil stel je zelf een prijsalert in.

  3. Reisbureau kiezen

    Kies een vliegroute die klopt met jouw eisenpakket. Dezelfde vlucht kan je boeken bij verschillende vliegticket-shops. Bijvoorbeeld bij de rechtstreekse vliegmaatschappij (KLM of American Airlines) of een online reisbureau zoals Skyscanner. Veel van de vliegbedrijven en brokers rekenen soms iets extra’s voor servicekosten, verzekeringen, entertainment, stoelvoorkeur, ruimbagage, maaltijden. Raadpleeg reviews van andere reizigers en rond de ticketaankoop verder af door een aanbieder te kiezen.

  4. Kies bagagepakket en gegevens passagiers invullen

    De vliegticketzoekmachine stuurt je door naar de boekingssite. Check voor de laatste keer de reisdata, de reissamenstelling, de prijs, toeslagen en ga naar het volgende scherm. Je kunt vervolgens de bagage aanklikken. Bij de meeste maatschappijen is 1 stuks handbagage + 1 accessoire kosteloos mee te nemen. Neem jij veel ruimbagage mee? Dan moet je vaak een duur pakket kiezen. Hierna moet je de prive gegevens verstrekken. Let er goed op dat je de eerste voornaam en achternaam noteert zoals beschreven op jouw reisdocumenten (paspoort).

  5. Extra producten en diensten

    In deze fase is er de optie voor extra services. Kies bijvoorbeeld voor een stoel met veel beenruimte, quick check-in, aanvullende verzekeringen, eten/drinken gedurende de reis, golfuitrusting, een huisdier, plaatselijke huurauto of een ander bijzonder verzoek. Je ziet daarna de uiteindelijke prijs van de gehele vlucht. De totale kosten kun je voldoen middels Creditcard (Visa/Mastercard/American Express) iDeal en Paypal. Je ontvangst een bevestiging per mail. Vanaf 24 uur voor vertrek kan jij online al de checkin doen. Kort daarna ontvang je de digitale instapkaart. Het is vaak wenselijk dat je ruim op tijd op het vliegveld bent. Vergeet niet de benodigde reisdocumenten.

Vind de voordeligste of beste vlucht naar Dubuque (Verenigde Staten)

Kies jouw vertrekdag en scoor de voordeligste tickets

Functionele informatie over deze vakantieplek

Reisbestemming Dubuque (42.506348, -90.6677347) is een bekende omgeving in Verenigde Staten, Noord-Amerika. Qua taal heb je hier te maken met het Engels. De belangrijkste valuta is de Amerikaanse dollar (USD). De actuele tijdzone is America/Chicago (UTC -6, tijdsverschil: 7 uur). In Verenigde Staten kun je elektrische spullen laden via stekkertype A / B. De elektriciteit spanning is 120 V bij 60 Hz. In de regio kom je luchthavens tegen zoals Burlington, Cedar Rapids en Waterloo. Het doorsnee prijsniveau is erg duur. Bekende luchtvaartmaatschappijen zijn American Airlines, Delta Air Lines, and United Airlines. Voor een alledaagse hotelovernachting rekenen de hier om en nabij de €149,80.

PlaatsDubuque
LandVerenigde Staten
ContinentNoord-Amerika
TijdzoneAmerica/Chicago (UTC -6)
Tijdsverschil7 uur
Luchthaven van bestemmingDubuque Regional Airport (DBQ)
VluchtmaatschappijenAmerican Airlines
Websiteflydbq.com/
Telefoonnummer+1 563-589-4128
Afstand vanaf Schiphol6760 km (+/- 8,5 uur vliegtijd)

Last-minute tickets september 2024: check de allerbeste vluchtaanbiedingen

Voordelig een vlucht boeken kun je via internet eenvoudig doen. Via een gebruiksvriendelijke ticketplatforms vind je binnen mum van tijd de goedkoopste vluchten naar Dubuque en omliggende regio’s met airlines zoals Air France (AF), Air Canada (AC) & Lufthansa (LH). We delen graag nog meer handige tips om goedkoper uit te zijn. In de volgende opsomming tref je 12 praktische tips om voordeliger met het vliegtuig te reizen. Zie ook onze pagina met tips voor betaalbare vliegtickets naar Enontekio.

12 bespaaradviezen voor het boeken van goedkope vluchten

  1. Vlieg met een budget luchtvaartmaatschappij: low cost airlines besparen op de service.
  2. Leg de prijzen van verschillende sites naast elkaar.
  3. Vertrek vandaag of morgen: maak gebruik van het aanbod last-minute vluchten.
  4. Vroegboekkorting: voordeel als jij in het najaar alvast reserveert voor de zomer.
  5. Flexibele reisdagen: blijf flexibel in je reisdata en bestemming.
  6. Surf zonder cookies voor eerlijke prijzen.
  7. Meld je aan voor een prijsalarm: geen enkele deal of prijsfout zal je ontgaan.
  8. Overweeg een overstap: met een tussenstop kan je geld besparen.
  9. Maak gebruik van kortingssites.
  10. Frequent Flyer (Airmiles): sparen voor korting of cadeau’s met loyaliteitsprogramma.
  11. Open-jaw tickets: goedkope vluchten terug vanaf Atlanta Hartsfield Jackson Airport (ATL).
  12. Hotel + vlucht combi: de totale reis en overnachtingen via 1 boekingssite.

Goedkope vertrekmaanden

  • Januari 2023: relatief goedkope maand om te vliegen.
  • Februari 2023: de voorjaarsvakantie is een rustige en aangename periode om te reizen.
  • Maart 2023: extra zekerheid met pakketreis incl. vervoer en hotel.
  • April 2023: een leuke periode om cultuur te ontdekken tijdens een citytrip of stedentrip in Dubuque.
  • Mei 2023: tijdens de meivakantie kun je samen reizen met het hele gezin.
  • Juni 2023: altijd veel aanbod met vliegticket en hotel pakketten.
  • Juli 2023: de zomervakantie is een dure periode, boek dus op tijd.
  • Augustus 2023: er vertrekken dagelijks honderden vliegvakanties.
  • September 2023: een perfecte maand voor een betaalbare last-minute vlucht.
  • Oktober 2022: de herfstvakantie is de voorlaatste schoolvakantie met veel opties.
  • November: 2022: bekijk all-inclusive resorts inclusief vlucht.
  • December: 2022: boek een kerstvakantie in een winterzon vliegbestemming.

Boekingshulp: maak gebruik van extra diensten

Bij het boeken van een Dubuque vliegticket tonen boekingssites leuke opties en additionele services die jouw vlucht nog comfortabeler maken. Op die manier heb je een optimale persoonlijke beleving. Het levert dan ook veel vragen op. Wat moet ik extra bijboeken, en wat is niet perse noodzakelijk? Onderstaand tref je praktische info over services en diensten die vaak te kiezen zijn (zoals bij Lufthansa, Transavia, Eurowings, TUIfly, Swiss, easyJet, Turkish Airlines, Brussels Airlines, Aer Lingus, Ryanair of Lufthansa, Vueling, Air France, Wizz air).

Bagage tarieven

Handbagage houdt in: een koffer die je vooraf niet incheckt bij de incheckbalie. In dit geval kan het zijn; een kleine rolkoffer, rugtas, handtas, reistas, rugzak, trolley. Bij de bekende luchthavens mag je max. 56 x 45 x 25 mee aan boord nemen. Ruimbagage is een grote tas of koffer die je verplicht moet wegen en labelen / inchecken. Gedurende de vlucht ligt het in het bagageruim. Bij veel airlines is het maximumgewicht rond de 23 kilogram. De prijsindicaties liggen tussen de €0,00 (gratis) – €70,00.

  • Per persoon 1 rugtas handbagage (55 x 35 x 20 cm, niet meer dan 10 kg).
  • Ruimbagage: 1 reiskoffer van hooguit 23 – 30 kilogram.
  • Bekijk de info over de airline-site voor actuele bagageregels.

Vooraf stoelreservering boeken

Met het hele gezin reizen naar Dubuque per vliegtuig? Dan is het leuk om in dezelfde rij te zitten. Bij het kopen van een vliegticket heb je de optie om stoelen naast elkaar te selecteren. Bij het aanklikken van stoelnummers kun je gelijk de meerprijs bekijken. Vind je de kosten van stoelreservering te hoog? Dan wordt de stoel automatisch toegewezen. Als je kiest voor online inchecken kan je heel eenvoudig gratis een stoelkeuze doen. Zo kun je kiezen voor meer beenruimte? Wel betaal je dan een toeslag (vanaf €20,00).

  • Economy class: de meest voordelige plekken (ook bij de nooduitgang, bij de toiletten, bij de keuken (galley), voorste rij (voorin), achterste rij (achterin), bij het raam.
  • Business class: exclusieve zitplek met extra voorrang.
  • First class: fantastische zitplaatsen met eersteklas faciliteiten.

Informatie over annuleringsverzekering

Als jij vlak voor vertrek een vlucht cancelen is er sprake van annuleringskosten. De annuleringsverzekering voor vluchten geeft een financiële vergoeding wanneer jij je reis moet afbreken of annuleren. Bijvoorbeeld bij reisadvies, visumproblemen, scheiding, zwangerschapscomplicaties, overlijden, ziekte / medische ingreep. Je ontvangst een redelijke tegemoetkoming voor gederfd reisgenot en het omboeken van de reservering voor de retourvlucht.

  • Advies: sluit dit direct af bij de boeking.
  • De kortlopende reisverzekering dekt schade die wordt opgelopen tijdens het reizen (bijvoorbeeld repatriëring, rechtsbijstand, vervangend vervoer, wintersport, medische kosten, auto pechhulp).
  • Bagageverzekering: een polis voor verlies of diefstal van koffers, tassen en persoonlijke artikelen.

Entertainment en maaltijd aan boord

Een vliegreis Dubuque (Noord-Amerika) is een intercontinentale vliegreis. Daarvoor geldt: een maaltijd is doorgaans inclusief.Het menu-aanbod hangt af van het seizoen en het vertrekmoment. De snacks en de maaltijd wordt opgediend door de crew. Het invoeren van eigen eten en drinken is beperkt mogelijk.

  • intercontinentale vliegreis: vaak heb je het recht op een gratis maaltijd.
  • De inhoud van het menu hangt ook af van tijdstip van vertrek en airline.
  • Inflight entertainment: interactief scherm met serviceknop, films / series, leeslampje, navigatie, actueel weerbericht, spelletjes.

Informatie over zakelijk vliegen

Moet je voor je werk reizen? Dan wil je snel van A naar B. De grote luchthavens hebben een aanbod speciale faciliteiten zoals: een parkeerplaats vooraan, inchecken met priority en toelating tot een luxe lounge waar je nog even kunt doorwerken voor vertrek. Vlieg jij doorgaan vanaf luchthaven Schiphol? Dan is het Privium lidmaatschap misschien iets voor jou. Dit biedt veel extra gemak en ontspanning.

  • Gratis wifi: prima 4G/5G & draadloze verbinding voor laptop en telefoon.
  • Priority boarding: altijd als eerst aan boord van het vliegtuig.
  • Lounge: voor een rustige voorbereiding op je vliegreis.
  • Speciale werkplekken beschikbaar gesteld.
  • Premium parkeermogelijkheden.
  • Bluebiz: gratis vliegtickets en upgrades door blue credits te besparen.

Meer alternatieve diensten

Luchtvaartmaatschappijen verkopen heel wat andere extra’s die te kiezen zijn om het vliegen zo prettig mogelijk te maken. Hieronder tref je een lijstje met gangbare extra’s.

  • Huisdieren: opties voor vervoer van hond of kat.
  • Speciale bagage: ski’s en snowboard, muziekinstrument, golfuitrusting, sportuitrusting, fiets, duik- en surfuitrusting.
  • Extra CO-2 compensatie mogelijk voor jouw vlucht.
  • Valet-parking: hele fijne en snelle manier van auto-parkeren.
  • Autohuur: reserveer vooraf al een goede huurauto in .
  • Extra koffer: de prijs voor extra bagage bijboeken wisselt per carrier.
  • Vliegen met baby: inclusief kinderbagage zoals campingbed, Maxi-Cosi, kinderzitje, kinderwagen, buggy.
  • Luchthaventransfer: bespaar tijd door je transfer service op tijd te reserveren.

De beste vliegtickets kopen naar Verenigde Staten?

Toon alle airlines en vind de meest goedkope tickets online!

Overzicht met vliegvelden in Dubuque en regio

Zoek je specifiek de snelste vlucht naar Dubuque? Rondom de stad heb je de keuze uit verscheidene (middel)grote en kleine Amerikaanse vliegvelden. Een zeer belangrijke internationale luchthaven is Atlanta Hartsfield Jackson Airport (ATL). De vlucht-uitvoerder American Airlines vlieg hier erg veel. In de tabel bekijk je enkele gunstig gelegen luchthavens waarop jij kunt vliegen. Vanaf deze airports pak je bijvoorbeeld openbaar vervoer (bus of trein), luchthavenshuttle en taxibedrijven. Goede luchtvaartbedrijven die hier vluchten uitvoeren zijn Finnair (AY), British Airways (BA), United Airlines (UA) & Virgin Atlantic (VS).

AirportAfkorting (IATA)Afstand (KM)
WaterlooALO142,2 km
BurlingtonBRL195,6 km
Cedar RapidsCID110,4 km
Dubuque IADBQ12,1 km
La CrosseLSE160,1 km
MolineMLI118,5 km
MadisonMSN129,5 km
RockfordRFD133,8 km
Werkzame airports op korte afstand van Dubuque (Verenigde Staten).

Internationale luchthaven Dubuque: Dubuque Regional Airport

Airport Dubuque Regional Airport (KDBQ) is een nabijgelegen aanvlieghaven. Het is een grote terminal op 328 meter boven zeeniveau gelegen in Dubuque. De hemelsbrede afstand vanaf Schiphol (AMS) is 6760 km. De vliegtijd is rond de 8,5 uur. De GPS kun je instellen op: Dubuque Regional Airport, 10965 Aviation Dr, Dubuque, IA 52003, USA. Neem ook een kijkje op flydbq.com/. Je kunt ook bellen naar de airport (+1 563-589-4128). De meest populaire luchtvaartonderneming betreft American Airlines. Op onze website vind je ook goedkope vluchten naar Sandane.

Lijst met vertrekluchthavens vergelijken

  • Amsterdam Airport Schiphol (AMS): Ontspannen vliegen naar talloze bestemmingen.
  • Eindhoven Airport (EIN): alle moderne faciliteiten en voorzieningen zijn aanwezig.
  • Rotterdam Den Haag Airport (RTM): er is een draadloze internetverbinding aanwezig.
  • Düsseldorf International (DUS): online eenvoudig een parkeerplaats boeken.
  • Bremen Vliegveld (BRE): goede aansluiting op het openbaar vervoer.
  • Brussel Zaventem Airport (BRU): ruim aanbod bestemmingen en airlines.
  • Vliegveld van Dortmund (DTM): opties voor kort parkeren voor ophalen en brengen.
  • Keulen Airport (CGN): een moderne terminal voorzien van alle moderne snufjes.
  • Luchthaven Münster-Osnabrück (FMO): gunstige ligging met OV en hotels in de directe omgeving.
  • Frankfurt Luchthaven (FRA): voldoende Kiss & Ride parkeervakken voor halen en brengen.
  • Vliegveld van Weeze (NRN): extra druk tijdens de winterperiode (wintersport en winterzon).
  • Airport Eelde / Groningen(GRQ): in de herfstvakantie vind je hier veel mogelijkheden.
vluchten-naar-dubuque-vergelijken

Bekijk en vergelijk airlines voor jouw vliegvakantie

Er bestaan enkele luchtvaartmaatschappijen die vliegen op United States (US). Hierna vergelijk je 10 erkende vliegbedrijven voor een vliegvakantie naar Dubuque.

  1. Delta Air Lines (DL): betaalbare economy-class met uitstekende stoelen.
  2. KLM (KL): het boarden gaat doorgaans erg soepel en snel.
  3. American Airlines (AA): erkende airline die Jouw verbindt met de hele wereld.
  4. Air France (AF): online inchecken en je ticket aanpassen.
  5. Air Canada (AC): betrouwbare maatschappij met honderden bestemmingen.
  6. Lufthansa (LH): de mooiste zonbestemmingen en stedentrips.
  7. Finnair (AY): vind eenvoudig de beste last-minute aanbiedingen.
  8. British Airways (BA): aan boord kun je gebruik maken van extra service.
  9. United Airlines (UA): betaalbare economy-class met uitstekende stoelen.
  10. Virgin Atlantic (VS): top vluchten naar vele bekende bestemmingen.

Top-10 boekingssites

Online bestaan er steeds meer populaire reisbureaus en boekingssites. Hierna tref je een lijst met 10 veelgezochte vergelijkingswebsites voor het actuele vluchtaanbod Dubuque in september 2024.

  1. Cheaptickets.nl: prettige Nederlandstalige klantenservice.
  2. Skyscanner: eigen reisapp met compleet aanbod van september 2024.
  3. Expedia: een indrukwekkend aanbod met all-inclusive Dubuque vakanties.
  4. Kayak.nl: goede klantenservice per mail, social media of messenger.
  5. Vliegtickets.nl: profiteer van de beste aanbiedingen van de beste maatschappijen.
  6. Tix.nl: ontdek de mooiste plekken en uithoeken van de wereld.
  7. Vliegwinkel.nl: met het ANVR en SGR altijd veilig en zorgeloos boeken.
  8. Esky.nl: de ticketprijzen eenvoudig op onder elkaar zetten.
  9. WTC.nl: alle medewerkers zijn standaard IATA gekwalificeerd.
  10. Google Flights: grootste verzameling van vlieginformatie ter wereld.

Bekijk weersvoorspellingen Dubuque, Verenigde Staten

In deze omgeving heb je een warm zeeklimaat met gem. jaartemperaturen van zo’n 13,1°C. Een heerlijke vliegperiode is voorjaar en het najaar. Ook locals zien dit als een prettige periode om de meest spraakmakende bezienswaardigheden te bekijken en leuke dagtrips te maken. In onderstaande weergave vind je een samenvatting van de voorspellingen van het weer weer voor de 7 dagen na vandaag. Per dag bekijk je een temperatuurverwachting en het weerbeeld (zon, regen, bewolkt). Check ook betaalbare vliegtuig tickets naar Ramat Gan

Weerbericht zaterdag 21 september 2024

Fly-drive Dubuque: vlucht plus huurauto

Fly & drive wil zeggen een vlucht plus een huurauto. Fly-en-drive is praktisch wanneer je vanaf de luchthaven meteen door wilt reizen met een huurauto. Het mooie hier is dat je niks meer hoeft te regelen op de airport zelf. Jouw auto staat namelijk al op Jouw te wachten. Je kunt lekker rondrijden zonder vast reisschema. Lokaal adres: 1400 Central Ave, Dubuque, IA 52001, USA.

  • De auto staat gereed in de parkeergarage.
  • Weekend weg: bezoek bezienswaardigheden, hotspots en restaurants per auto.
  • Zonvakantie: een boost voor je immuunsysteem en humeur.

Vlucht met hotel Dubuque

Als jij een vlucht met hotel boekt dan is er sprake van een pakketreis. Dit heeft diverse voordelen: je bent voordelig uit , je bent beschermd door een reisverzekeringscertificaat (ANVR, Calamiteitenfonds, SGR) en er is vaak een medewerker ter plaatse aanwezig. Bij sommige reisorganisaties zal een transfer van luchthaven Dubuque Regional Airport naar je hotel worden gereserveerd.

  • Vaak ANVR & SGR voorwaarden van toepassing op de pakketreis.
  • Reis all inclusive en je weet vooraf hoeveel je kwijt bent.
  • Betrouwbare accommodaties: The Richards House, Towneplace Suites By Marriott Dubuque Downtown, The Lofts At Novelty Iron, The Hancock House Bed & Breakfast Inn, The Redstone Inn And Suites.
  • Wintervakantie: volledig verzorgd via o.a. Tui, Sunweb, Prijsvrij, Alltours, Vakantiediscounter, Corendon of BeachCheck.com, Thomas Cook, Stip Reizen, De Jong Intra Vakanties, Vakanties.nl, Bebsy.

FAQ: belangrijke vragen en antwoorden over vliegreizen naar Dubuque

Wat zijn goede airports voor mijn vlucht naar Dubuque?

Nabij deze bestemming kan je kiezen uit zowel groot- als kleinschalige Amerikaanse airports. Bekende namen zijn Waterloo (ALO), Burlington (BRL) of Cedar Rapids (CID). Een toonaangevende luchthaven in deze omgeving is Atlanta Hartsfield Jackson Airport (ATL). De reisafstand van Amsterdam Schiphol (AMS) naar Dubuque is ongeveer 6760 km (directe-vlucht). Het kost je zo’n +/- 8,5 uur effectieve reistijd (zonder tussenstops). Gebruikmakend van het openbaar vervoer (tram, trein, bus etc.) en luchthavenvervoer ben je razendsnel in het centrum.

Welke luchtvaartmaatschappijen kan ik kiezen?

Dubuque in Verenigde Staten is een populaire Amerikaanse bestemming. Meer en meer vluchtaanbieders vliegen hier (in)direct naartoe. Voordelige airlines zijn o.a.: Delta Air Lines (DL) ,KLM (KL), American Airlines (AA), Air France (AF), Air Canada (AC), Lufthansa (LH), Finnair (AY), British Airways (BA), United Airlines (UA), Virgin Atlantic (VS). De meest bekende nationale airline is American Airlines. Surf altijd naar een ticketzoeker om te besparen op de kosten. Onderzoek ook de vertrekopties op de online omgeving van de carriers.

Gedurende welke maanden vind ik een goedkoop ticket naar Dubuque?

Het hele jaar door zijn er prijsupdates. Vliegtickets die worden aangeboden in het hoogseizoen (begin juli tot september) zijn in de basis minder aantrekkelijk. Het laagseizoen (dec. – feb.) is in de regel een stuk goedkoper. Reis je met kinderen die uitsluitend tijdens schoolvakanties vrij zijn? Het is dan verstandig om op tijd te boeken. 12 tot 16 weken voor vertrek heb je een grote kans op goedkope tickets. Wanneer je vertrekdatum in zicht komt gaan de prijzen verder omhoog. Belangrijk: voordat het boekingsseizoen begint verstrekken vliegmaatschappijen aanbiedingen met vroegboekvoordeel (zoals KLM Werelddeal Weken). Het is slim om deze al vroeg in het jaar in de gaten te houden.

Last-minute vluchten Dubuque, hoe profiteer ik daarvan?

Vliegticketshops hebben als doel dat alle stoelen bezet zijn. Dreigt een vlucht niet vol te vertrekken? Juist dan worden deze tickets met extra korting aangeboden. Als gevolg daarvan wordt de vluchtcapaciteit optimaal benut. Slimme consumenten profiteren van deze last-minute acties. Ons advies: kijk elke dag even kort op de website van de vliegmaatschappij, laat een prijsalarm afgaan indien jouw vlucht voordeliger wordt en maak gebruik van de 24-uur refund. Daarbij hebben ook touroperators aantrekkelijke last-minute deals.

Zijn er mogelijkheden qua openbaar vervoer?

Vliegbestemming Dubuque is geïntegreerd in de OV-infrastructuur naar internationale en nationale luchthavens. Vanaf de gekozen luchthaven reis jij eenvoudig per bus of trein naar jouw hotel. Bij veel aankomsthallen kun je een shuttle service gebruiken. Op de site van de luchthaven lees je alles over de routetijden en ticketprijzen. Heb je wat meer te besteden en wil je ontspannen verder reizen? Neem dan een taxibedrijf. Bij een reispakket van reisorganisaties als Sunweb, Vakantiediscounter, D-Reizen, Tui, Prijsvrij of Eliza Was Here is de transfer van en naar de luchthaven meestal inclusief.