vliegwinkel logo
tix logo
transavia logo
vueling logo
kayak logo
  • Populaire bestemmingen
    Scherpe aanbiedingen
    Uitstekende klantenservice

Goedkope vliegtickets Thandwe

Goedkoop vliegen naar Thandwe in Myanmar (Azië)? Het achterhalen van de voordeligste vliegtickets regel je via onze vergelijker. Hiervoor kies je een vakantiebestemming, de data dat je wil vliegen en het aantal personen. De vlucht-vergelijker biedt inzicht in de snelste en goedkoopste routes naar relevante vliegvelden zoals Sittwe, Chittagong en Chiang Mai. Je ziet in 1 oogopslag de actuele vertrektijden, de prijzen en andere handige info over het max. gewicht van de ruimbagage, vliegtijd en (indien aanwezig) het aantal tussenstops van airlines zoals KLM en Myanmar National Airlines. Wanneer je dat wil boek je een huurauto of een overnachting bij appartementen en hotels als Aureum Palace Resort & Spa Inle, Linn Thar Oo Lodge, Sunrise Guest House, Golden Sea Guest House, Nature Ngapali.


  • Bekijk vluchten van alle bekende airlines.
  • Bekijk eenvoudig de goedkoopste of snelste verbinding.
  • Filter op nabije vliegvelden als AKY, CGP, CNX.
  • Veilig online vlucht reserveren.
  • Kies voor extra bagage en stoelruimte.
  • Via internet inchecken en instapkaart printen.

Voordelige vluchten naar Thandwe vergelijken en boeken

De Myanmarese stad is een ideale plek voor citytrips of een gezinsvakantie. Deze vakantiebestemming staat bekend om een mengeling van historische bezienswaardigheden, leerzame musea, veelzijdige natuur, fijne restaurants en diverse winkels. Vanaf Schiphol vliegen naar Thandwe voor een schappelijke prijs? Wij leveren een speciaal stappenplan met tips over het verkrijgen van tickets voor gunstige tarieven.

Voordelig met het vliegtuig naar Thandwe

  1. Kies bestemming

    Helemaal in het begin kies je jouw luchthaven van vertrek (onder andere Schiphol, Keulen, Düsseldorf, Brussel, Maastricht, Rotterdam) en de eindbestemming. Vervolgens kies je de datum van de heenreis en de datum van de terugvlucht (uiteraard alleen bij en retour). Optioneel wordt je de optie geboden om diverse extra vliegbestemmingen aan te geven. Kies als laatste de reissamenstelling. Druk op de grote zoekknop om vluchten te zoeken.

  2. Vergelijk vluchtopties

    De vergelijker biedt vervolgens inzicht in de beste trajecten van airports als Amsterdam (AMS) naar airports zoals Chiang Mai, Chittagong & Sittwe. Maak nu een keuze door te sorteren op de ticketprijzen, vluchtduur of een bepaalde vertrektijd (vroeg in ochtend, middag, begin avond). Eveneens kan je zoeken op het beperken van tussenstops, internationale maatschappijen (in deze situatie bijv. Malaysia Airlines (MH), Etihad Airways (EY) en Myanmar National Airlines), aankomst luchthaven en toegestane bagage. Goed om te weten: de ticketzoeker verstrekt ook extra voordelige vluchten op alternatieve vertrekdata. Voor veel vluchten gebruik je het prijsalert.

  3. Kies een reisbureau

    Selecteer de vlucht die strookt met jouw zoekopdracht. Éen en dezelfde vlucht kan jij bestellen via verschillende ticketsites. Dit kun je doen bij de rechtstreekse maatschappij (KLM of Myanmar National Airlines) of een tussenpartij zoals Trivago. Steeds meer airlines en reisagenten rekenen extra kosten voor handbagage, stoelvoorkeur, entertainment, servicekosten, ruimbagage, maaltijden. Zoek online naar actuele reviews en kies een aanbieder.

  4. Kies bagagepakket en verstrek de namen en adressen van de reizigers

    Je wordt door de zoekmachine doorgestuurd naar de vliegticket website. Loop gegevens na zoals de datum van de vlucht, het aantal stoelen (reizigers), de tarieven en bevestig jouw keuzes. Je kunt vervolgens de bagage aanklikken. Meestal is 1 stuk handbagage (56 x 45 x 25 cm) zonder kosten mee te nemen. In het geval van ruimbagage moet je wel extra betalen. In de volgende stap kan je de passagiersgegevens invullen. Let er goed op dat je de eerste voornaam noteert zoals het staat op je Id-kaart of paspoort.

  5. Extra diensten tijdens je vlucht kiezen

    Aan het einde van de boekingsmodule is er de optie voor extra services. Zoals bijvoorbeeld plekken met extra veel beenruimte, voorrang bij aan boord gaan, polis voor annulering, maaltijden tijdens de vlucht, surfuitrusting, een hond, kat of ander huisdier, de huur van een auto of een andere extra benodigdheid. Op basis van jouw keuzes zie je het totale tarief van de gehele reissom. Je kunt kiezen voor betaalmiddelen zoals Paypal, Creditcard (MasterCard, Visa en American Express) en iDeal. Na de boeking krijg je altijd een bevestigingsmail. Op de dag van vertrek kan je de passagiers online inchecken. Kort daarop volgt er een instapkaart (die je ook kunt printen). Wees er zeker van dat je 3 uur van tevoren in de vertrekhal staat. Een geldig paspoort of nationale identiteitskaart is cruciaal.

Zoek naar de beste vlucht naar Thandwe (Myanmar)

Kies jouw vlucht en scoor de voordeligste tickets

Relevante informatie over jouw reis

Reisbestemming Thandwe (18.4671203, 94.3411001) is een sfeervolle plaats in Myanmar, Azië. Qua taal heb je hier te maken met het Birmaans. De belangrijkste valuta is de Kyat (MMK). De actuele tijdzone is Asia/Yangon (UTC +6.5, tijdsverschil: 5,5 uur). In Myanmar moet je rekening houden met stopcontacttype A /C / D / G / I. De nominale spanning van elektrische stroom is 230 V op 50 Hz. In de regio kom je luchthavens tegen zoals Chittagong, Chiang Mai en Sittwe. Het doorsnee prijsniveau is erg goedkoop. De nationale luchtvaartmaatschappij is Myanmar National Airlines. Voor een basis hotelovernachting rekenen de hier om en nabij de €44,60.

PlaatsThandwe
LandMyanmar
ContinentAzië
TijdzoneAsia/Yangon (UTC +6.5)
Tijdsverschil5,5 uur
Vliegveld in de buurtThandwe Airport (SNW)
VluchtmaatschappijenMyanmar National Airlines
Websitewww.president-office.gov.mm
Telefoonnummer+95 43 42 261
Afstand vanaf Schiphol8380 km (+/- 10,5 uur vliegtijd)

Last-minute tickets oktober 2024: vind de meest gunstige vluchtaanbiedingen

Een gunstig vliegticket bestellen kan je online binnen enkele minuten regelen. Via een praktische ticketzoekers vind je razendsnel de goedkoopste vluchten naar Thandwe en gelijkwaardige bestemmingen via airlines als Turkish Airlines (TK), SriLankan Airlines (UL) & Thai Airways (TG). We hebben nog meer handige tips om je tickets goedkoper te reserveren. In de volgende opsomming delen wij twaalf goede tips om jouw volgende vliegticket voordeliger te kopen. Bekijk ook betaalbare vliegtickets naar Horta.

12 besparingsadviezen voor het kopen van goedkope vliegtickets

  1. Koop tickets bij een budget luchtvaartmaatschappij: low cost airlines staan bekend om hun stuntprijzen.
  2. Maak gebruik van een prijsvergelijker voor vluchten.
  3. Vertrek vandaag of morgen: overweeg te kiezen voor last-minute vluchten.
  4. Vroegboekkorting: met name bij verre bestemmingen zijn tickets 10 weken van tevoren goedkoper.
  5. Flexibeler reizen: kies meerdere vliegdata en wees flexibel met je bestemming.
  6. Cookies en cache wissen.
  7. Prijsalarm instellen: krijg nieuwe deals in je inbox.
  8. Neem een overstap: een tussenstop kan je een behoorlijke besparing geven.
  9. Zoek naar actievouchers.
  10. Frequent Flyer (Airmiles): loyaliteitsprogramma’s van luchtvaartmaatschappijen.
  11. Open-jaw vliegticket: multi stedentrip, terugvliegen vanaf Yangon International Airport (RGN).
  12. Hotel & vlucht: stel je complete reis in 1 keer samen.

Overzicht met goedkope vertrekmaanden

  • Januari 2023: meestal de goedkoopste maand voor een gunstige vlucht.
  • Februari 2023: gunstige vluchten voor de voorjaarsvakantie.
  • Maart 2023: extra zekerheid met pakketreis incl. vervoer en hotel.
  • April 2023: ontdek de hoogtepunten van de stad met een citytrip of stedentrip in Thandwe.
  • Mei 2023: de meivakantie is een heerlijke tijd om met de hele familie activiteiten te ondernemen.
  • Juni 2023: boek vlak voor het hoogseizoen een aanbieding met vliegticket en hotel.
  • Juli 2023: de zomervakantie is geschikt voor lange en verre reizen.
  • Augustus 2023: de vliegvakanties zijn in deze maand extra populair.
  • September 2023: een last-minute vlucht is in het hoogseizoen beperkt beschikbaar.
  • Oktober 2022: een aangename herfstvakantie samen met je gezin.
  • November: 2022: geniet van het ultieme comfort in een all-inclusive resort.
  • December: 2022: een gezellige kerstvakantie samen, of ga je voor de winterzon?

Boekingshulp: geniet van meer service tijdens je vlucht

Tijdens de aankoop van een Thandwe vliegticket tonen ze van allerlei opties en extra pakketten om je vlucht compleet te maken. Je kunt het dus zo gek maken als je zelf wil. Het levert dan ook veel vragen op. Wat voegt daadwerkelijk iets toe, en wat heb ik beslist niet nodig? Onderstaand tref je handige info over services waar je vaak mee te maken krijgt (zoals bij Eurowings, Lufthansa, TUIfly, Delta Air Lines, Transavia, easyJet, Norwegian, Ryanair, Turkish Airlines, Aer Lingus & Wizz air, British Airways, Lufthansa, Air France).

Bagage tarieven

Handbagage houdt in: een koffer die je bij je mag houden in het vliegtuig. Je moet dan denken aan een kleine weekendtas, rolkoffer, reistas, trolley, rugtas, rugzak. Bij het merendeel van de maatschappijen mag je een accessoire en 1 stuk handbagage meenemen. Ruimbagage is een grote koffer die je tijdens het inchecken moet afgeven. Dit wordt in het bagageruim meegenomen. Er is altijd een max. toegestaan gewicht. Dit ligt rond de 20 – 30 kilogram. De prijsindicaties variëren tussen de €0,00 (gratis) tot zo’n €65,00.

  • Uitsluitend 1 item handbagage (50 x 40 x 23 cm, met vaak maximaal 10 kg).
  • Ruimbagage: een reiskoffer van plus minus 20 – 25 kg.
  • Open de website of App van de airline voor de meest recente bagageregels.

Stoelreservering

Met je familie of de kinderen reizen naar Thandwe per vliegtuig? Dan is het natuurlijk leuk als je bij elkaar zit. Bij het kopen van een vliegticket kun je vaak stoelen naast elkaar kiezen. In het geval dat je stoelnummers vastzet toont de module direct wat de kosten zijn. Maak je geen stoelkeuze? Dan wordt je stoel random toegewezen. Als je online incheckt kan je soms nog last minute een stoelkeuze maken. Wil jij genieten van meer beenruimte? Dan kan het voorkomen dat er een toeslag in rekening wordt gebracht.

  • Economy class: de goedkoopste plekken (zoals bij het gangpad, voorste rij (voorin), bij de nooduitgang, bij de toiletten, bij de keuken (galley), achterste rij (achterin).
  • Business class: luxere zitplek met toegang tot luxe lounges.
  • First class: heerlijke zitplaatsen en eersteklas voorzieningen.

Is een annuleringsverzekering nodig?

Bij het cancelen van een vlucht krijg je te maken met annuleringskosten. De annuleringsverzekering keert een vergoeding uit als jij de vakantie onverwacht niet door ziet gaan. Geldige annuleringsredenen kunnen zijn: ziekte / medische ingreep, overlijden, visumproblemen, scheiding, reisadvies, onvrijwillige werkloosheid (werkgerelateerd). Je mag dan contact opnemen voor een bedrag voor gederfd vakantiegenot en het wijzigen van de reservering voor de retourvlucht.

  • Advies: sluit dit direct af bij de boeking.
  • Je doorlopende reisverzekering dekt onvoorziene uitgaven tijdens de vakantie (in de basis zijn dit: rechtsbijstand, auto pechhulp, medische kosten, wintersport, ongevallen / noodhulp, repatriëring).
  • Bagageverzekering: speciale polis voor het afdekken van diefstalrisico’s.

Maaltijden en entertainment aan boord

De vliegreis Thandwe (Azië) is een intercontinentale vliegreis. Hiervoor geldt: een maaltijd is doorgaans inclusief.Het aanbod van maaltijden wordt samengesteld op basis van de lengte van de vlucht en het tijdstip. Het eten en drinken wordt uitgedeeld door de crew. Zelf eten meenemen mag (als het onder de vloeistof regels valt).

  • intercontinentale vliegreis: de maaltijd zit vaak bij de vluchtprijs inbegrepen.
  • Het menu kan verschillen per airline en tijdstip.
  • Inflight entertainment: interactief scherm met radio / muziek, navigatie, films / series, actueel weerbericht, leeslampje, spelletjes.

business trip (zakelijk)

Wil je voor werkgerelateerde doeleinden reizen? Het is dan wenselijk dat jouw vlucht zo soepel mogelijk verloopt. De grotere vliegvelden hebben een aanbod speciale faciliteiten zoals: premium parking, voorrang bij de bagage en een zitplaats in de business lounge waar je kunt doorwerken of ontspannen. Geef jij de voorkeur aan luchthaven Schiphol? Vraag je werkgever dan naar Privium. Dit biedt diverse voordelen voor de zakelijke reiziger.

  • Gratis wifi: een snelle gratis internetverbinding in de wachtruimte.
  • Priority boarding: de lange wachtrijen aan de gate vermijden.
  • Lounge: een afgeschermd deel op de terminal met goede faciliteiten.
  • Doorgaans bieden ze goede faciliteiten voor werkplekken.
  • De beste (overdekte) parkeerplekken vlakbij de gate.
  • Bluebiz: blue credits sparen en inwisselen voor gratis extra’s.

Unieke arrangementen

Airlines bieden nog tal van andere upgrades die te bestellen zijn om je trip volledig af te stemmen op jouw behoeften. Hierna check je een lijst met populaire arrangementen.

  • Huisdieren: jouw hond of kat meenemen met het vliegtuig.
  • Speciale bagage: duik- en surfuitrusting, sportuitrusting, fiets, muziekinstrument, ski’s en snowboard, golfuitrusting.
  • CO2 compensatie bij het boeken.
  • Valet-parking: speciale parkeerservice waarbij jouw auto wordt weggezet.
  • Autohuur: reserveer vooraf al een goede huurauto in .
  • Extra koffer: indien beschikbaar extra bagage bijboeken.
  • Vliegen met baby: kinderbagage als kinderwagen, Maxi-Cosi, campingbed, kinderzitje, rugdrager (draagzak).
  • Luchthaventransfer: met een transfer service (shuttlebus) kun je snel het airport verlaten.

De beste vliegtickets kopen naar Myanmar?

Vergelijk airlines en vind de beste tickets online!

Omliggende vliegvelden in Thandwe en omgeving

Besparen met de snelste vlucht naar Thandwe? Nabij deze plek vinden we verscheidene internationale en nationale Myanmarese vliegvelden. Een grote luchthaven in het land is Yangon International Airport (RGN). De (nationale) maatschappij Myanmar National Airlines is hier een van de meest toonaangevende namen In de tabel vind je een lijst met velerlei nationale luchthavens die vluchten in de buurt uitvoeren. Vanaf deze airports kan je overstappen op het openbaar vervoer (trein en bus), taxi en luchthavenshuttle. Erkende vliegbedrijven die je hier kunt kiezen zijn KLM (KL), Emirates (EK), Qatar Airways (QR) en China Southern Airlines (CZ).

AirportIATA-codeAfstand (KM)
SittweAKY241,2 km
ChittagongCGP496,8 km
Chiang MaiCNX488,7 km
Cox’s BazarCXB415,0 km
HehoHEH361,2 km
Mae Hong SonHGN393,8 km
KyaukpyuKYP136,4 km
TakMAQ487,5 km
MandalayMDL398,7 km
NAYPYITAWNYT212,9 km
Werkzame airports in de omgeving van Thandwe (Myanmar).

Belangrijke luchthaven Thandwe: Thandwe Airport

Airport Thandwe Airport (VYTD) is een veel gekozen aanvlieghaven. Dit is een middelgrote terminal op 6 meter boven zeeniveau. Het ligt in de plaats Thandwe. De verwachte vliegafstand vanaf Amsterdam is 8380 km. In totaal ligt de vliegtijd rond de 10,5 uur. De GPS kun je instellen op: F862+72 Thandwe, Myanmar (Burma). Bekijk ook meer informatie op www.president-office.gov.mm. Je kunt dit ook telefonisch doen (+95 43 42 261). Een prima luchtvaartmaatschappij is Myanmar National Airlines. We informeren je ook over goedkope vluchten naar Mirnyj.

Handige vertrekluchthavens vergelijken

  • Vliegveld Schiphol (AMS): diverse shuttle services beschikbaar voor aansluitend vervoer.
  • Vliegveld Eindhoven (EIN): In alle rust vliegen naar de mooiste bestemmingen.
  • Airport Rotterdam Den Haag (RTM): vliegt naar veel toeristische bestemmingen.
  • Vliegveld Düsseldorf (DUS): alle benodigde vluchtinfo wordt duidelijk aangegeven.
  • Luchthaven Bremen (BRE): prima bereikbaar met het OV of de auto.
  • Brussel / Zaventem (BRU): er is genoeg geregeld op het gebied van horeca.
  • Dortmund Airport (DTM): duidelijke website met alle actuele vliegtijden.
  • Keulen Luchthaven (CGN): speciale balie voor gevonden voorwerpen en service.
  • Münster-Osnabrück Luchthaven (FMO): gunstige ligging met OV en hotels in de directe omgeving.
  • Luchthaven Frankfurt Airport (FRA): Ontspannen vliegen naar talloze bestemmingen.
  • Vliegveld Weeze Airport (NRN): reisbureaus bieden veel pakketreizen aan vanaf deze plek.
  • Groningen Eelde Airport (GRQ): goede mogelijkheden voor online inchecken.
vluchten-naar-thandwe-vergelijken

Bekijk en vergelijk airlines voor een stressvrije vliegreis

Er bestaan allerlei luchtvaartbedrijven die vliegen op Myanmar (Burma) (MM). Onderstaand kan je aan de slag met de 10 beste maatschappijen voor een vliegvakantie naar Thandwe.

  1. Malaysia Airlines (MH): kindvriendelijke organisatie met vriendelijk personeel.
  2. Etihad Airways (EY): behulpzame stewardessen en grondpersoneel.
  3. Myanmar National Airlines: punten sparen voor gratis vlucht upgrades en extra’s.
  4. Turkish Airlines (TK): betaalbare economy-class met uitstekende stoelen.
  5. SriLankan Airlines (UL): parkeer bij vliegveld, lounges en diverse transfers.
  6. Thai Airways (TG): vlieg met de beste prijs en comfort.
  7. KLM (KL): prima online klantenservice voor vragen en advies.
  8. Emirates (EK): alle informatie bij de hand met de handige App.
  9. Qatar Airways (QR): internationale airline met indrukwekkend aantal bestemmingen.
  10. China Southern Airlines (CZ): nog makkelijker tickets boeken met de handige App.

Top-10 boekingssites

Vandaag de dag kan je boeken bij honderden goedkope reisbureaus en tussenpartijen. Hieronder vergelijk je 10 handige ticket brokers voor het actuele vluchtaanbod Thandwe in oktober 2024.

  1. Cheaptickets.nl: eenvoudig al jouw boekingen online beheren.
  2. Skyscanner: bezoek alle populaire vakantiebestemmingen in oktober 2024.
  3. Expedia: de all-in-one reisshop voor vlucht, hotel, huurauto en all-inclusive Thandwe vakanties.
  4. Kayak.nl: flexibel boeken en eenvoudig je vluchten aanpassen.
  5. Vliegtickets.nl: zowel binnen Europa als intercontinentaal actief.
  6. Tix.nl: aanbod met bestemmingen in onder andere Europa, Azië en Afrika.
  7. Vliegwinkel.nl: de nummer 1 klantenservice van Nederland (SGR en ANVR).
  8. Momondo.nl: handige manier om de meest gunstige ticketprijzen te vinden.
  9. WTC.nl: ontdek de mooiste bestemmingen over de hele wereld.
  10. Google Flights: bekijk prijzen, reisadviezen, uitstapjes en lokale bezienswaardigheden.

7-daagse weersvoorspellingen Thandwe, Myanmar

In het land heerst een tropisch savanneklimaat. De jaartemperatuur is 27,3°C (graden celsius). Een fijne tijd dat veel mensen hier vakantie vieren is november t/m februari. Toeristen vinden dit een fijne vakantietijd om steden in de omgeving te bezoeken en bijzondere momenten te beleven. In het schema hierna tref je het weerbericht voor de komende 7 dagen. Per 24 uur achterhaal je minimale en maximale temperaturen en kijk je of het droog blijft. Je vind hier ook betaalbare vliegtuig tickets naar Kumba

Weerbericht vrijdag 18 oktober 2024

Fly-drive Thandwe: vliegen en huurauto

Fly en drive houdt in: een vlucht plus een huurauto. Fly-drive is de oplossing als je bij de airport direct je weg wil voortzetten. Het grote voordeel is dat je alles in 1 pakket kunt reserveren. Na aankomst weet je dat alles goed is geregeld. Ontdek de prachtige natuur met jouw eigen auto. Lokaal adres: F88R+RCX, Thandwe, Myanmar (Burma).

  • In een plaatselijke parkeergarage worden de huurauto opgeslagen.
  • Stedenvakantie: ontdek alle lokale trekpleisters met jouw eigen auto.
  • Zonvakantie: strijk neer op een van de vele terrasjes.

Vlucht met hotel Thandwe

Als je een vlucht met hotel als totaalpakket afsluit dan valt dit binnen het pakketreis segment. Het heeft veel pluspunten: het is goedkoop, je boekt met meer garantie (SGR, ANVR, Calamiteitenfonds) en het bespaart je een hoop tijd. Soms kan je transfer van luchthaven Thandwe Airport naar je hotel worden geboekt.

  • Je complete reis geregeld in één pakketreis.
  • Een all inclusive resort biedt alles wat jij nodig hebt.
  • Plaatselijke accommodaties: Aureum Palace Resort & Spa Inle, Linn Thar Oo Lodge, Sunrise Guest House, Golden Sea Guest House, Nature Ngapali.
  • Wintervakantie: te boeken bij o.a. D-Reizen, Vakantiediscounter, Alltours, Corendon, Tui, Prijsvrij en ook Bebsy, BeachCheck.com, Thomas Cook, Stip Reizen, Suntip, De Jong Intra Vakanties.

Vragen + antwoorden (FAQ) over vliegreizen naar Thandwe

Welke vliegvelden zijn er in de buurt van Thandwe?

In de buurt van deze stad tref je verschillende Myanmarese luchthavens. Bekende namen zijn Sittwe (AKY), Chittagong (CGP) en Chiang Mai (CNX). Een zeer belangrijke internationale luchthaven heet Yangon International Airport (RGN). Globale afstand van luchthaven Schiphol (AMS) naar het dichtbij gelegen Thandwe is ongeveer 8380 km (directe-vlucht). In de praktijk is dat ongeveer 10,5 uur zuivere reistijd (tussenlanding niet meegenomen). Middels trein, bus en taxi (OV) of luchthavenvervoer ben je vlug op plek van bestemming.

Wat zijn geschikte airlines?

Thandwe in Myanmar is een veelzijdige Myanmarese vakantiebestemming. Een aantal grote maatschappijen laten Jouw (in)directe vluchten reserveren. Actieve airlines bijv.: Malaysia Airlines (MH) ,Etihad Airways (EY), Myanmar National Airlines, Turkish Airlines (TK), SriLankan Airlines (UL), Thai Airways (TG), KLM (KL), Emirates (EK), Qatar Airways (QR), China Southern Airlines (CZ). Een bekende lokale vliegmaatschappij is Myanmar National Airlines. Bezoek altijd een vliegvergelijker voor scherpe tarieven. Check ook de prijzen op de websites en apps van de carriers.

Wanneer is een goede tijd voor het boeken van een goedkoop ticket naar Thandwe?

De prijzen van tickets wisselen dagelijks. Vliegtickets in het hoogseizoen (periode in de zomer) zijn normaal gesproken minder betaalbaar. Vliegen tijdens het laagseizoen (wintertijd) is doorgaans gunstiger. Heb jij alleen reismogelijkheden gedurende de schoolvakanties? Je doet er dan goed aan om op tijd de boeken. 2 tot 3 maanden voor de gewenste vertrekdag zijn tickets vaak nog wat goedkoper. Hierna gaan de prijzen verder omhoog. Tip: eind december / begin januari hebben vliegmaatschappijen vroegboek-acties (zoals KLM Werelddeal Weken). Houd deze goed in de gaten!

Last-minute vluchten Thandwe, is dat echt goedkoper?

Luchtvaartmaatschappijen zien natuurlijk graag dat elke vlucht maximaal vol zit. Kampt de airline met onverkochte stoelen? In dat scenario worden de laatste zitplekken extra goedkoop verkocht. Op die manier zal het vliegtuig zonder lege stoelen vliegen. Profiteer dus van deze last-minute deals. Hoe doe ik dat? Een aantal tips: speur de verschillende reissites wekelijks af, stel een prijsalarm in en zoek op meerdere bestemmingen. Check ook het last-minute aanbod van touroperators.

Kan ik reizen met het openbaar vervoer?

Vliegbestemming Thandwe heeft een zeer goed openbaar vervoer naar internationale en nationale vliegvelden. Vanaf de terminal reis je met bus of trein naar jouw hotel. Vaak kun je een shuttle service gebruiken. Controleer vooraf de vertrektijden en de tarieven. Kan jij meer geld uitgeven en houd je van comfort? Dan zijn er tal van taxi’s beschikbaar. Bij een complete reis van reisorganisaties als Sunweb, Corendon, Tui, D-Reizen, Vakantiediscounter of Stip Reizen is de transfer van en naar de luchthaven doorgaans inclusief.